Maison à vendre

315000€

3 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 10928517
Immoweb code : 10928517

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
825 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Opzoek naar een grote gezinswoning? Of heb je extra ruimte binnenshuis nodig voor hobby's? Dan is dit de woning die u zoekt.

Op het gelijkvloers hebben we een ruime uitgeruste keuken dat samenvloeit met de lichtrijke leefruimte. Hier is er voldoende plaats om een eet- en tvhoek te organiseren. Verder hebben we nog een bijkeuken voor extra opslagplaats.

Boven hebben we 3 zeer ruime slaapkamers en zeer ruime badkamer. Voldoende comfort voor het hele gezin. Een absolute bijkomstige troef is de zeer ruime zolder. Deze kan dienen als hobbykamer of 2 extra slaapkamers!

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal energiescore D, conform de huidige wetgeving.
Meer informatie kan u terugvinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Op energetisch vlak kan er snel tot een oplossing gekomen worden. De woning is namelijk al voorzien van een centraal verwarmingssysteem! Enkel dienen de radiatoren nog geplaatst te worden. In combinatie met dakisolatie en de huidig aanwezige hoogrendementbeglazing maak je hier in no-time een energie-zuinige woning van.

Bel Arno op het nummer 0470 80 54 46 voor een bezoek ter plaatse!

Contacter