Maison à vendre

149000€

3 chambres 169 mètres carrés

Immoweb code : 10249128
Immoweb code : 10249128

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
169 mètres carrés habitables

Description

Charmante rijwoning met koer nabij centrum Ronse

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante Rijwoning te Koop in Ronse

Ontdek deze charmante rijwoning gelegen in het hart van Ronse. Met een warme uitstraling en doordachte indeling biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een stijlvolle inkom die de toon zet voor de rest van de woning. De gezellige leefruimte, voorzien van parketvloeren, straalt een aangename sfeer uit, ideaal voor ontspanning en samenzijn.

De ruime, volledig ingerichte keuken vormt het hart van het huis en biedt de perfecte omgeving voor culinaire hoogstandjes en gezellige maaltijden. Met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte is deze keuken een droom voor elke kookliefhebber.

De woning beschikt over in totaal 3 slaapkamers, allemaal ingericht met oog voor detail en comfort. De badkamer is voorzien van een lavabo, ligbad en douche, waardoor elke dag hier een verwennerij wordt.

Praktische aspecten zijn een apart toilet, een kelder en een zolder voor extra opslagruimte. Bovendien biedt het terras een heerlijke buitenruimte om te genieten van frisse lucht en zonnige dagen.

De ligging in Ronse is ideaal, dicht bij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer. Deze woning is een uitgelezen kans voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel wonen met een vleugje charme.

Mis deze unieke kans niet en plan nu een bezichtiging om de warmte en het karakter van deze woni

Contacter