Maison à vendre

269000€

3 chambres 121 mètres carrés

Immoweb code : 11325203
Immoweb code : 11325203

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
121 mètres carrés habitables
240 mètres carrés de terrain

Description

Totaal gerenoveerde woning op rustige locatie

Ben je op zoek naar een totaal gerenoveerde woning met zicht op de waterpartij van domein Sint-Hubert? Deze woning is wat je zoekt!

Ondanks de rustige ligging heb je van hieruit toch een vlotte verbinding en zijn alle faciliteiten stapvoets te bereiken. De kwalitatieve renovatie zorgt uiteraard voor een zeer gunstige EPC-score en het zonnige terras geeft een prachtig zicht op het domein van kasteel Sint-Hubert.

Indeling:
-Kelder: Praktische droge kelder (7m²) die uitkomt in de tuin.
-GLV: Via de inkomhal (7m²) met toilet (1,5m²) kom je terecht in de leefruimte (17m²). Hierna volgt de open keuken (19m²) die voorzien is van alle nodige toestellen.Door de lichtkoepel is er zeer veel natuurlijke lichtinval wat de leefruimte zeer aangenaam maakt. Er is tevens nog een praktische berging/wasplaats (5m²).
-1steV: De nachthal geeft toegang tot een zeer grote slaapkamer (15m²), een badkamer (5m²) met inloopdouche en de open dressing (4m²). Deze laatste kan ook gebruikt worden om een bureauruimte te voorzien.
-2deV: Hier zijn nog 2 slaapkamers (11 en 9m²)

Zoek je een woning zonder werk, waar je s'avonds rustig kan genieten van de ondergaande zon met zicht op het water? Maak snel een afspraak en kom de vele troeven van deze woning zelf ontdekken.

Contacter