Maison à vendre

450000€

2 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11356551
Immoweb code : 11356551

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
1462 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gelijkvloerse woning met zolderverdieping, diepe ZO-tuin, zonnepanelen en zonneboiler is gunstig gelegen op korte afstand tot treinperron Wezemaal (1,5km), centrum en meer van Rotselaar.
het verdiep (voorheen zonnecenter met sauna en toilet) is bereikbaar via een trap met aparte inkom en is ideaal om in te richten als extra slaapkamers, (thuis)kantoor of hobbyruimte.
Men betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en handenwasser. De lichtrijke woonkamer met houtkachel geeft uit op de ruime veranda (24m²) met een groot schuifraam dat uitkijkt op de mooi ingerichte tuin. Achter de eetplaats bevindt zich de o.a. keram kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en plaats voor oven. Er zijn 2 slpks (18 m²- 9m²) op het gelijkvl met laminaatvloer en derde kamer die kan dienen als ruime berging/bureau (voorheen garage). De badk is voorzien van inloopdouche, wastafel met spiegelkast. Aparte technische ruimte met CV ketel HR aardgas. Ruime garage (ca 24m²) naast de woning met autom sect poort met aansl werkhuis.
Fraai aangelegde tuin met terras, vijvertje, groentetuin, tuinbergingen en houtopslag. Steenslag oprit zowel links als rechts van de woning.
Bijna overal rolluiken. Regenwatertank.. Recent dak. Er zijn 14 PV zonnepanelen en zonneboiler aanwezig. Met een EPC van 203 is het net geen EPC B.
Interesse in deze woning ? Aarzel niet ! Vraagprijs excl registratie- en notariskost.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct

Contacter