Maison à vendre

375000€

3 chambres

Immoweb code : 11394874
Immoweb code : 11394874

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
690 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We organiseren 2 kijkdagen:
- zondag 26/05
- maandag 27/05 vanaf 17:00
Bel op 0472475039

Via een lichtrijke gang kom je in de living met eetplaats, met daartussen een charmevolle boog. De living heeft een pelletkachel. In de eetplaats staat een grote kast die bij het huis kan blijven.
Vandaar ga je door naar de lichtrijke keuken, die misschien wel als eerste op je "op te frissen"-lijst komt te staan maar die zeker nog enkele jaren vlot dienst kan doen. Daarnaast is er ook een kelderruimte.

Vanuit de keuken heb je toegang tot het terras met grote tuin. Hier vind je een grote berging, een kleine berging en toilet. In de tuin is een bergkot voor tuingerief voorzien. De tuin biedt enorm veel ruimte en voelt erg rustig aan.

Boven werd het vernieuwd in 2019 met een nieuwe badkamer, 2 volwaardige slaapkamers en een toilet, alles verbonden door een nachthal. De hoofdslaapkamer heeft een ingemaakte kast. Ook de badkamer heeft een ingemaakte kast die erg veel ruimte garandeerd.
Vandaaruit kan je met een vaste trap nog een verdiep omhoog naar een afgewerkte zolder met veluxen (2018) zodat er erg veel lichtinval is. Deze zolderruimte heeft dienst gedaan als bureau en daarna als fitnessruimte en stond op de planning om in zijn geheel verder af te werken als charmevolle kinderkamer.

Op 5 minuutjes zit je met de auto op de E314, met de bus die vlak voor de deur stopt sta je op 20 minuutjes in Leuven of in Aarschot. Vlakbij Rotselaar centrum met keuzes in scholen en winkels.

Contacter