Maison à vendre

* 265000€

3 chambres 242 mètres carrés

Immoweb code : 11364791
Immoweb code : 11364791
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
242 mètres carrés habitables
298 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Verder af te werken nieuwbouwwoning in tijdloze pastorijstijl en dit op een perfect te onderhouden perceel van 2a 98ca.
Het opvallende volume van deze casco nieuwbouwwoning straalt onmiddellijk een eigentijds karakter uit en biedt een indrukwekkende aanblik.
De centrale ligging aan de Mannenberg nabij het centrum van Scherpenheuvel zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en biedt gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft.
De op- en afritten van de autosnelweg (23 Tielt-Winge) zijn op 4km.
Met 3 woonniveaus biedt deze woning een uitgekiende indeling die perfect aansluit bij hedendaagse levensstijl.
In totaal beschikt de woning over 3volwaardige slaapkamers en een badkamer met plaats om een douche, ligbad en dubbele lavabo te installeren.
De vaste trap naar de ruime zolder biedt extra potentieel.

Het vermelde prijskaartje omvat een CASCO afgewerkte woning, wat betekent dat de basisstructuur wind- en waterdicht is, maar verdere afwerkingen en voorzieningen zoals notariskosten, registratiekosten, btw en aansluitingskosten niet zijn inbegrepen.
De nutsvoorzieningen gas, water en elektriciteit komen binnen in de inkomhal. Verder is de gescheiden riolering aangesloten. Er zijn 4 putten voorzien met name een septische put met infiltratieput en een regenwaterput met filterput.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alvast de 360°

Als u meer wilt weten over

Contacter