Maison à vendre

1399000€

4 chambres 347 mètres carrés

Immoweb code : 11132519
Immoweb code : 11132519

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
347 mètres carrés habitables
2410 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige, moderne nieuwbouwvilla in een uitermate rustige en groene omgeving. Een echt pareltje op een fantastische locatie!
We betreden de woning langs de lichtrijke inkomhal (met vestiaire en toilet). Deze brengt ons in de ruime leefruimte, met voldoende plaats voor een gezellige zithoek en eetruimte. De houthaard zorgt ongetwijfeld voor gezellige winteravonden. Via de leefruimte komen we in de volledig uitgeruste keuken.
Grenzend aan de keuken vinden we dan de bureauruimte. De ideale thuiswerkplek!
Verder hebben we gelijkvloers ook nog een berging (met voorzieningen wasmachine en droogkast en doucheruimte) en de garage (met de technische installaties).
Op de eerste verdieping vinden we naast de ruime master met en suite badkamer (met meubel (dubbel), douche, ligbad en toilet) en dressing, nog drie ruime slaapkamers, een douchekamer (met meubel (dubbel) en douche) en een apart toilet.
Wat doorheen de ganse woning opvalt, is het contact met de tuin. Het is een gemeenschappelijke factor voor de leefruimte, de keuken, de bureau, de slaapkamers en de en suite badkamer.
De tuin zal nog voorzien worden van grasmatten. Ook worden er nog een aantal bomen aangeplant. Het enige wat U nog zelf dient te laten uitvoeren, is de aanleg van het terras.
Achteraan in de tuin vinden we nog een volledige ingericht, polyvalent bijgebouw (40m²).
Verkoop onder stelsel van de registratiebelasting!

Contacter