Maison à vendre

930000€

4 chambres 398 mètres carrés

Immoweb code : 11259078
Immoweb code : 11259078

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
398 mètres carrés habitables
2860 mètres carrés de terrain
Disponible le : 31/12/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige villa in Schilde, gebouwd in 1998, biedt luxe en comfort. Met 398 m² bewoonbare oppervlakte op een terrein van 2.855 m² is het de ideale plek voor rustige wandelingen in het groen. Het is uiterst energiezuinig met een EPC label B (150 kWh/jaar m²).
Bij binnenkomst via de indrukwekkende inkomdeur, betreed je de mooie inkomhal met gastentoilet en vestiaire en krijg je toegang via een glazen deur naar de ruime en lichtrijke woonkamer en eethoek op natuursteen.
Via de hal krijg je eveneens toegang tot de ruime masterbedroom met aanliggende badkamer en dressing, gerenoveerd in 2015. Deze ruimte kan ook perfect dienen als kantoor aan huis of verblijf voor ouders/kinderen.
De Miele-keuken en bijkeuken zijn voorzien van alle comfort, met een granieten werkblad en aansluitingen voor wasapparatuur. Boven zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet. Een ruime kelder/kruipkelder biedt veel opbergruimte. De tuin, zuidoost georiënteerd, biedt volledige privacy dankzij prachtige volwassen bomen. Als extra is er een tuinkamer die momenteel als atelier wordt gebruikt. De woning is bereikbaar via een automatische poort met videofoon. Deze instapklare woning op deze prachtige residentiële ligging is een buitenkans. Bijzonderheden: residentiële ligging, ruime lichtrijke woning, 4 slaapkamers, energiezuinig, ruime staankelder, dubbele garage.

Contacter