Maison à vendre

399000€

2 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 11277839
Immoweb code : 11277839

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
153 mètres carrés habitables
465 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige gelijkvloerse woning is gelegen in een leuke omgeving nabij het centrum van Schilde!

Een inkomhal die enerzijds toegang biedt tot een apart gastentoilet met naastliggend een berging en twee gelijkvloerse slaapkamers (14.62 m² en 10,37 m²). Anderzijds biedt de hal ook toegang tot een recente keuken die voorzien is van kwalitatieve toestellen met inbegrip een dubbele spoelbak, oven, microgolfoven, gasfornuis, dampkap en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een gezellige houtkachel voor de koude wintermaanden. Aanpalend aan de keuken bevindt zich de gelijkvloerse badkamer die voorzien is van een enkele spoelbak en een inloopdouche. Tenslotte is er ook nog een veranda aanwezig met uitzicht op de gezellige tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime zolder die eventueel nog kan ingericht worden.

De onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. Bovendien is er een ruime oprit aanwezig en een aparte garagebox.

BIJZONDERHEDEN
+ Netto woonoppervlakte: 153 m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ Slaapkamers: 2 slaapkamers
+ Badkamers: 1 badkamer
+ EPC: 266 kWh/m²

Het tuinhuis is niet vergund

Deze woning is dé perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele woning, zonder in te boeten aan bereikbaarheid en voorzieningen.

Zeker een bezoek waard! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenva

Contacter