Maison à vendre

699000€

3 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 11333687
Immoweb code : 11333687

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
224 mètres carrés habitables
2023 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze ruime villa met retro allures is gelegen op een perceel van meer dan 2000 m² in een groene omgeving en biedt bovendien de perfecte mix van comfort en elegantie.

Een inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime woonkamer die bijgevolg toegang biedt tot de landelijke keuken die hoogwaardig werd afgewerkt en beschikt over kwalitatieve toestellen met inbegrip van een koelkast, oven, combi-oven, inductie kookplaat, dampkap en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een wasplaats met bergruimte en toegang tot de inpandige garage.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale nachthal die toegang biedt tot drie grote slaapkamers, waarvan één voorzien is van een dressing en een ruime badkamer voorzien van inloopdouche en een dubbele wastafel.

De aangelegde, volledig omheinde prachtige tuin, is ontworpen met oog voor detail en biedt een oase van rust, sereniteit en privacy. Het aangelegde buitenzwembad zorgt voor de nodige ontspanning tijdens een rustige namiddag buiten.

BIJZONDERHEDEN
+ Netto woonoppervlakte: ca. 224 m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ EPC: 281 kWh/m²
+ Vernieuwde condensatieketel (2020)
+ Elektrische installatie is conform
+ 23 Fotovoltaïsche zonnepanelen

Deze woning is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hedendaagse en karaktervolle woning, in een groene omgeving! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoe

Contacter