Maison à vendre

3 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11098811
Immoweb code : 11098811

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime landelijke woning met 3 slaapkamers op een perceel van 12a33ca.

Deze woning heeft met de bossen van Gerhagen naast de deur een prachtige ligging. De woning bevindt zich op enkele km afstand van het centrum van Tessenderlo en de lokale handelaars. Op wandelafstand kan je al enkele horecazaken bereiken. En aan de op- en afrit van de E313 ben je op enkele minuutjes.

We betreden de woning via de ruime inkomhal. Van hieruit gaan we door de dubbele deur naar de lichtrijke woon- en leefkamer (33.14m²). Deze wordt verwarmd door een gaskachel en is voorzien van een ingemaakte boekenkast. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken. Hier is een gasvuur en een dampkap aanwezig. Ook de keuken wordt verwarmd door een gaskachel. Vanuit de keuken heb je een prachtig zicht op de tuin en achterliggende bossen.

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug (13,93m²,11.43m² en 16,74m²). Ook de badkamer is hier gelegen. Deze is voorzien van een ligbad met uitzicht op de tuin en een lavabo.

De wagen kan inpandig geparkeerd worden in de ruime (28.56m²) garage.

Wie graag buiten vertoeft of groene vingers heeft gaat hier zeker zijn ding kunnen doen in de groene tuin. Ook het aangelegde terras is de perfecte plaats om tot rust te komen.

De woning wordt verwarmd door gaskachels en er is een gastank aanwezig.

Spreekt deze toffe woning jullie aan? Contacteer ons dan via info@bosmanvast

Contacter