Maison à vendre

* 399000€

4 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11368908
Immoweb code : 11368908
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
356 mètres carrés de terrain

Description

maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze charmante halfopen bebouwing bevindt zich in de meest gegeerde bloemenwijk van Schoten.

Deze woning biedt een perfecte balans tussen rust en levendigheid, gelegen in een vredige, kindvriendelijke buurt doch slechts een steenworp verwijderd van het bruisende hart van Schoten. Het is de ideale woning voor gezinnen die streven naar comfort, stijl en een gunstige locatie.

Indeling:
Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal met apart gastentoilet en een handig ingebouwde vestiaire. De ruime leefruimte straalt warmte uit, dankzij de gezellige haard, en vloeit naadloos over in de eetkamer, waardoor een perfecte setting voor familiebijeenkomsten en sociale gelegenheden ontstaat. De keuken, met aangrenzende eethoek en apart bureau, vormt het hart van de woning en biedt een zeer praktische ruimte om te koken en te ontspannen.

Vanuit de keuken betreed je het westelijk georiënteerde terras. Deze is een oase van rust en ideaal om te genieten van de zonsondergang na een lange dag. Verder is er nog een grote kelder beschikbaar, die voldoende opslagruimte biedt voor al uw behoeften.

Eerste verdieping
Hier bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, variërend in grootte van 12.5m², 13m² en 7.5m², evenals een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Deze herbergt een vierde slaapkamer van 15.5m², samen met extra opbergruimte, waardoor er voldoende ruimt

Contacter