Maison à vendre

410000€

3 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 11315829
Immoweb code : 11315829

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables
800 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze gezellige woning gelegen in het charmante Schriek. Met drie slaapkamers, een rustige ligging en een degelijke afwerking is dit de ideale plek om thuis te komen.
Gelijkvloers betreed je via de inkomhal een ruime living die overgaat in de keuken. Zowel living als keuken kijken uit op tuin en terras! Verder zijn daar nog de wasplaats-berging en ruime garage. Boven zijn er drie slaapkamers, de badkamer met ligbad en douche, apart toilet en bergruimte.
De woning is quasi instapklaar, waardoor u dra kunt genieten van uw nieuwe thuis zonder grote renovaties of stress. Een inpandige garage biedt niet alleen plaats voor uw voertuig, maar ook extra opslagruimte.
Geniet van de rust ensereniteit van de omgeving, ver weg van de drukte van de stad. De ruime tuin van maar liefst 8 are biedt een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.
Het betreft een houtskeletbouw, dus zeker wel een goed geïsoleerde buitenschil!! Het epc weerspiegelt dit echter niet, door het tekort aan tastbare bewijzen.

Deze woning combineert het beste van twee werelden - de rust van het platteland en de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Contacter