Maison à vendre

289000€

4 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 11210158
Immoweb code : 11210158

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
70 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kom deze residentie vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Nieuwbouwzaterdag op 4 mei tussen 13u00 en 14u00!

Prachtige nieuwbouwwoning met 4 slpks in Schuiferskapelle!

Aankoop 6 % BTW mogelijk! 

Ligging: Gelegen in het centrum van Schuiferskapelle. Nabij de markt, school, winkel, openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar omliggende steden!

Deze woning is de enige woning in residentie Salix. Deze residentie bestaat uit 4 appartementen en 1 woning. 

Indeling: 
Gelijkvloers:  Inkomhal met apart toilet, ingerichte keuken met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, oven, spoelbak en vaatwas. Ruime woonkamer met eethoek en zithoek van 31m². Vanuit de woonkamer is er rechtstreekse toegang tot het terras/ de tuin. 

Eerste verdiep: Via de nachthall hebben we toegang tot 2 slaapkamers van resp. 11m² en 14m². Op dit verdiep vinden we de badkamer terug met een inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Verder is er ook nog een wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast.

Tweede verdiep: Op deze verdieping vinden we nog 2 slaapkamers van resp. 9m² en 14m² alsook een technische berging van 4m². 

Buitenomgeving: Bij deze woning hoort er een mooi terras van 6m² en een tuintje van 18m². Er is nog een privatieve buitenberging inbegrepen en is er nog een staanplaats die bij te kopen is voor € 10.000. Er is ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging. 

Bijkomend

Contacter