Maison à vendre

499000€

3 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 11179904
Immoweb code : 11179904

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
464 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Energiezuinige instapklare open bebouwing met 3 slaapkamers en grote tuin op topligging in doodlopende straat te Sint-Andries. Binnen een straal van 1km heeft u alle voorzieningen: van winkels, tot scholen tot restaurants...

Indeling:
Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal met apart gastentoilet.
Vervolgens komen we binnen in lichtrijke leefruimte. Deze bestaat uit een gezellige zithoek en aansluitend de eetplaats. Palend hieraan is de vernieuwde keuken terug te vinden. De open keuken biedt zicht op de tuin en is uitgerust met alle toestellen die het hedendaags comfort bieden: oven, microgolf, frigo, vaatwasmachine, spoelbak, dampkap... Verder is een praktische berging met wasplaats en de garage gelegen. Vanuit de wasplaats is via de achterdeur ook toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping zijn vervolgens 3 ruime slaapkamers terug te vinden (15m2, 12m2, en 12m2). In één van deze slaapkamers is toegang tot de zolder, die via de zoldertrap te bereiken is. Tot slot is op de eerste verdieping ook nog de vernieuwde badkamer terug te vinden, die is voorzien van een lavabo, extra toilet en praktische inloopdouche.

De tuin werd volledig opnieuw aangelegd en is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Vanop het terras is het zalig genieten van de buitenlucht, alsook van onder het afdak van de lounge. Het tuinhuis werd ook geschilderd en opgeknapt!

+ Kwalitatieve afwerking met onder andere parket, spanplafond...
+ regenwaterput 7.000l
+ instapklaar
+ uiterst aantrekkelij

Contacter