Maison à vendre

559000€

4 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11311525
Immoweb code : 11311525

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
219 mètres carrés habitables
448 mètres carrés de terrain

Description

Stadswoning met karakter te Sint Andries

Deze mooie gerenoveerde stadswoning ligt pal in het bruisende hart van Sint Andries. Hier ligt alles op wandelafstand, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen.
Van zodra je de woning binnenkomt, overvalt de rust je. De mooie en ruime inkomhal is heel uitnodigend en via de elegante glazen steeldoor, betreed je de aangename leefruimte die direct aansluit op de top ingerichte en zeer lichtrijke leefkeuken.

‘You’ll find me always in the kitchen at parties’ zoals bezongen in de gelijknamige song, is hier absoluut van toepassing. De directe verbinding via de keuken met de grote tuin is het sein voor vakantiegevoel en vrijheid. Ondanks het bruisend centrum is de tuin – evenals de woning - rustgevend. De tuin biedt alle mogelijkheden.
Op het gelijkvloers is nog een gastentoilet en wasplaats.

Op het eerste verdiep vinden we twee mooie kamers en een hobbykamer, evenals de badkamer uitgerust met ligbad, toilet, en dubbele lavabo. Op het tweede verdiep zijn er 2 volwaardige slaapkamers en aparte douchekamer met toilet.

Een garage - recht over de deur - kan gehuurd worden.

Liefhebbers van huizen met karakter en ziel, zullen meteen op deze woning verliefd worden. Ben jij die kandidaat? Kom het ontdekken en aarzel niet om uw makelaar te contacteren.

Obligation de rénovation: no

Contacter