Maison à vendre

* 575000€

4 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 11129716
Immoweb code : 11129716
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
415 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
NIEUW PROJECT VAN 6 HALFOPEN WONINGEN met zicht op boomgaard. Unieke locatie!

Alle woningen hebben een inpandige garage met aansluitend een ruime bergruimte/wasplaats waarna je uitkomt in de ingerichte open keuken met mooie lichtrijke leefruimte. Dmv het groot schuifraam heb je een prachtig zicht op het terras en aangelegde tuin. De tuinen zijn zuid-gericht. Verder is er op het gelijkvloers in de inkomhal nog een apart toilet. Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een ingerichte badkamer. Via de vaste trap bereik je de zolder waar nog een 4de slaapkamer mogelijk is en nog een technische bergruimte. Achter de tuinen wordt een gemeenschappelijke boomgaard aangelegd. Vooraan komt een gemeenschappelijke oprit met extra parkeerplaatsen. Lot 6 heeft aanpalend een stuk weiland.

Het zijn energiezuinige woningen met zonnepanelen, vloerverwarming met warmtepomp en de binnenafwerking is nog volledig naar eigen keuze te bepalen. Tevens worden de tuinen aangelegd, omheining rondom voorzien, tuinberging geplaatst, terras en oprit aangelegd,... kortom de woningen worden van alles voorzien!

Bovendien geniet u nog van 6% btw in 2024, als u aan alle voorwaarden voldoet. Mis deze unieke kans zeker niet!
De prijs is de afgewerkte prijs, exclusief btw en registratie- en notariskosten. De plannen en lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken. Meer info ook op onze website https://tema-vastgoed.be/te-koop/woning-sint-gillis-waas-917066

Contacter