Maison à vendre

319000€

3 chambres

Immoweb code : 11397526
Immoweb code : 11397526

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklare duurzame, energiezuinige woning in de buurt van supermarkten en scholen, gebouwd in 2010. Het huis ligt landelijk en toch centraal, op 10 minuten van Sint-Niklaas en dicht bij de expresweg (E34). Heel de straat is recent heraangelegd.
Grote troeven: EPC A van 91 kWh/m², vóór plaatsing zonnepanelen in 2022!
je kan de woning ook via de carport door de tuin betreden!

Indeling:
Je komt binnen in een gang die leidt naar de lichte leefruimte met daarachter de tuin. Eerst is er een berging waar de wasmachine en droogkast staan, en ook de ketel en meters hangen. Er is domotica-aansluiting en een centraal stofzuigsysteem. Dan is er een apart toilet, en daarnaast heb je de ruime luxe badkamer met hoekbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
De knusse leefruimte bestaat uit een volledig ingerichte keuken met kookeiland en een woonkamer met inbouwcassette op aardgas. Heel gezellig als het kouder wordt! Op heel het gelijkvloers ligt een duurzame Woodstone vloer.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers: één met inmaakkasten en één met ruimte voor een dressing. Er is ook een berging en een extra toilet. Overal boven ligt laminaat.
Via een vaste trap kom je in een derde kamer, die kan dienen als bureau/hobbykamer of als extra slaapkamer.

De gezellige zuidwest tuin is omheind, en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren. Er is een houten terras, een tuinhuisje en achteraan een carport.

Bezoek op afspraak: bel of SMS naar Els 0486/214559. GEEN IMMO.

Contacter