Maison à vendre

629000€

3 chambres 229 mètres carrés

Immoweb code : 11242775
Immoweb code : 11242775

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
229 mètres carrés habitables
1195 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige gerenoveerde Open bebouwing te Sint-Katelijne-Waver.

Dit pand is een echte streling voor het oog, gelegen op een oppervlakte van 1198 vierkante meter geeft dit vanuit de woonveranda een fantastisch zicht over de ganse tuin.
Als we de woning betreden komen we onmiddellijk in de grote woonkamer met open keuken, door het grote aantal raampartijen is er aan lichtinval geen gebrek.
De keuken geeft verder verbinding naar een aparte berging alsook toegang tot de kelder. In de verlenging vaan de woonkamer kijkt u recht uit op de woonveranda, waar het aangenaam vertoeven is tijdens elk seizoen.

Als we verder naar boven gaan beschikt de woning over een ruime badkamer met bad en inloopdouche, afgewerkt met hoogwaardige materialen, het grote raam zorgt wederom voor een fantastische lichtinval.
Verder treffen we 2 afgewerkte slaapkamers en een apart toilet aan.

De 2e verdieping (zolder) is volledig afgewerkt tot grote master bedroom en kan opgesplitst worden in 2 slaapkamers, of hier kan nog een extra badkamer geplaatst worden naar wens.

Het pand beschikt verder over zonnepanelen en de uitzonderlijke combinatie tussen rust en goede bereikbaarheid maakt van deze woning een MUST SEE.
Maak NU uw afspraak met Glenn 0470/30.50.11 en misschien wordt u wel de nieuwe trotse eigenaar.

Contacter