Maison à vendre

769000€

3 chambres 189 mètres carrés

Immoweb code : 11283683
Immoweb code : 11283683

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
189 mètres carrés habitables
1728 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Unieke instapklare vrijstaande woning met authentieke elementen, karakter-gevel, ruim terras en tuin met vijver in het residentiële gehucht Elzestraat (Sint-Katelijne-Waver). Rustig gelegen, doch fietsostrade, station, ziekenhuis, E19 vlakbij.
Op het gelijkvloers vind je een lichtrijke woonkamer met gezellige haard (gas), eetplaats en open stijlvolle keuken met wijnkast. Hoge plafonds en deuren met glasraam. Gastentoilet in de hal. Zowel voor- als achteraan zicht op de tuin. Naast het huis een zeer ruime oprit, afgesloten met een automatische authentieke poort. Grenzend aan het terras een orangerie in Engelse stijl met open haard/BBQ (hout). Achteraan de tuin (met tuinhuis) nog een gedeelte van de vroegere hofgracht.
Via de trappenhal bereiken we de eerste verdieping met een grote ruimte die kan gebruikt worden als strijkplaats, bureau,... Hier bevindt zich 1 grote slaapkamer met dressing en een badkamer met vrijstaand bad op pootjes, inloopdouche, dubbele lavabo en ruimte voor wasmachine.
De 2de verdieping heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer (douche, lavabo en toilet). Hier zijn ook 2 kleine zoldertjes, makkelijk te bereiken, waar tevens de condenserende hogerendementsketel (gas) staat.
Elektriciteit: conform
Asbestveilig
Voor vragen of bezichtiging graag contact via [email protected]
Geen immo aub.

Contacter