Maison à vendre

625000€

5 chambres 245 mètres carrés

Immoweb code : 11345902
Immoweb code : 11345902

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
245 mètres carrés habitables
670 mètres carrés de terrain

Description

Recente woning met 5 slaapkamers op een A-locatie te Sint-Ka

Désolé il n'y a pas de traduction française. Perfect instapklare gezinswoning met 5 slaapkamers, uiterst gunstig gelegen te Sint-Katelijne-Waver.

Deze knappe woning, gebouwd in 2008, is voorzien van alle moderne comfort, o.a. zonnepanelen met groenestroomcertificaten, alarm, laadstation voor elektrische wagen,...
De gezinswoning biedt met zijn verrassend ruime bewoonbare oppervlakte en functionele indeling een ideale thuis. Op het gelijkvloers is er een riante en lichtrijke woonkamer, met aansluitend een volledig geïnstalleerde leefkeuken. Een praktische berging / wasplaats biedt voldoende stockageruimte. Op de verdiepingen zijn er in totaal 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij de ruime oprit.

En indien u niet binnen wenst te vertoeven kan u heerlijk tot rust komen in de aangename, zuidwest georiënteerde tuin met terras en zwembad.

Een unieke kans voor wie een woning zoekt gelegen op een ware A-locatie te Sint-Katelijne-Waver, in een kindvriendelijke en rustige woonwijk.
Vlotte bereikbaarheid is tevens een troef dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen. Stad Mechelen en treinstation zijn op fietsafstand.

Beschikbaarheid 1/04/2025.

Contacter