Maison à vendre

329000€

4 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11319031
Immoweb code : 11319031

Aperçu

4 chambres
145 mètres carrés habitables
175 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
BEZOEKDAG STARTPRIJS 2 MEI : Deze prachtige woning is gelegen in de rustige buurt van Sint-Kruis en voldoet aan alle standaarden die je van een modern huis mag verwachten. De woning beschikt over een gezellige leefruimte met zithoek en eethoek , moderne keuken , aparte berging/ wasruimte, een ruime tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de frisse lucht. Met maar liefst 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. moderne badkamer met bad en inloopdouche in Mortex.
De woning is volledig gerenoveerd in 2019, waardoor het voorzien is van alle moderne gemakken en comfort. De EPC-waarde van 162 en het energielabel B , zonnepanelen die zorgen ervoor dat de woning energiezuinig is.
De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en gerenoveerde woning in een rustige omgeving. Met alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, wandelafstand centrum Brugge is dit de perfecte plek om te wonen. De woning is instapklaar en biedt alle ruimte en comfort die je nodig hebt.
Bel ons snel voor je bezoekje in te plannen.


Contacter