Maison à vendre

459000€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 11307592
Immoweb code : 11307592

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
783 mètres carrés de terrain

Description

maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit pareltje heeft tal van troeven die niet mogen ontbreken in uw droomwoning!
De woning is gebouwd in het jaar 1971 en gelegen nabij het centrum van Sint-Lenaarts en in de nabijheid van verschillende voorzieningen.
De oppervlakte van het perceel bedraagt 783 m2.

Leefgedeelte
Alle ruimtes zijn op de gelijkvloerse verdieping, wat een eerste grote troef is van deze woning.
Via de inkomhal komt u terecht in de leefruimte met zeer veel lichtinval. Deze is voorzien van een houtkachel dat zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.
Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken (vernieuwd in 2014), voorzien van toestellen van het merk Miele (keramische kookplaat, dampkap, dubbele lavabo, vaatwasser, ijskast, combi-oven en zeer veel opbergruimte.

Nachtgedeelte
De nachthal verleent toegang tot maar liefst 3 slaapkamers, badkamer en het apart toilet.
De eerste slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer, elektrische rolluiken en heeft een oppervlakte van ca. 14 m2 en rechtstreekse toegang tot de badkamer.
De tweede slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer, ingemaakte kasten, uitzicht over de tuin en elektrische rolluiken. Bijkomend heeft deze kamer een oppervlakte van ca. 11 m2.
De derde slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer, ingemaakte kasten, elektrische rolluiken en heeft een oppervlakte van ca. 11 m2.

Contacter