Maison à vendre

845000€

4 chambres 246 mètres carrés

Immoweb code : 11403102
Immoweb code : 11403102

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
246 mètres carrés habitables
719 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/10/2024
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
U kan de dossierstukken downloaden en de woning virtueel bezoeken op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via [email protected] of bel 09 282 82 82.

Ontdek deze prachtige woning, ideaal gelegen in een rustige, kindvriendelijke en residentiële buurt. Op wandelafstand vindt u het charmante centrum van Sint-Martens-Latem, met een waaier aan winkels, scholen en sfeervolle restaurants.

De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1983, werd in 2000 grotendeels gerenoveerd om te voldoen aan moderne woonstandaarden. Het perceel van 719 m² is perfect zuidwestelijk georiënteerd, waardoor u de hele dag door kunt genieten van de zon, van de vroege ochtend tot de late avond.

Bij het betreden van de woning komt u in de lichtrijke inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en vestiaire. De royale leef- en eetruimte, voorzien van parketvloeren, ingebouwde meubels en een sfeervolle gashaard, straalt warmte en gezelligheid uit. De aangrenzende keuken is op maat gemaakt en voorzien van hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot het overdekte zonneterras, compleet met een knusse buitenhaard, ideaal voor gezellige avonden.

Via de elegante trap bereikt u de eerste verdieping, waar drie ruime slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer op u wachten. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel, alles om uw comfort te maximaliseren. De volledig omheinde en volgroeide tuin biedt optimale privacy. Daarnaast beschik

Contacter