Maison à vendre

5 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 10394133
Immoweb code : 10394133

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
175 mètres carrés de terrain

Description

Huis

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zoekt U naar een woning die net iets anders is dan het traditionele ? Zoekt U een woning met een eigen sfeer en karakter ? Dan moet je deze woning zeker zien. In het centrum van de stad, maar toch rustig, is deze verstandig verbouwde woning (maar nog in afwerking) een unieke aanbieding. De inkomhal brengt ons naar de gezellige living met open ingerichte keuken. Een groot raam geeft mooi zicht op het terras en de zuidelijk gerichte tuin. Aanpalend aan de living is een semi afgesloten bureel ruimte. Een binnentuin zorgt voor extra lichtinval in living en bureel. De badkamer is ingericht met ligbad, douche en lavabo in een meubel. Het toilet in aansluitend op de badkamer, maar er toch afsluitbaar van. Er is een grote berging waar toe- en afvoeren zijn voor wasautomaten.
Op het eerste verdiep zijn 2 slaapkamers en een afzonderlijk toilet. Op het tweede verdiep zijn kleinere 3 slaapkamers op een originele manier ingericht met hoger gelegen beddenbakken.
Op het gelijkvloers kan je via een sas naar het terras en de aangename tuin. Er is een kelder en bij de woning kan je een garage bij huren.

Contacter