Maison à vendre

4 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 10688148
Immoweb code : 10688148

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
185 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Maison À Vendre

Deze charmante burgerwoning is gelegen op een rustige locatie in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 185 m² en is gelegen op een mooi perceel van 210 m². De benedenverdieping werd recent volledig gerenoveerd.

U betreedt de woning via een ruime inkomhal met berging. Zeer praktisch voor het plaatsen van onder andere fietsen. De hal, met vernieuwde vloertegel, biedt toegang tot de eetplaats via een steellook deur met glas. Hiernaast bevindt zich de lichtrijke woonkamer met gashaard. De kwalitatieve moderne keuken van de woning is van het merk 'DSM Keukens' en is voorzien van een combi-oven, een gasvuur, een ijskast, een grote diepvriezer en een microgolf. Achterliggend bevindt zich de 1ste badkamer die bestaat uit een douche, hangtoilet en lavabomeubel met ingewerkte wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig, deze zijn afgewerkt met laminaat. De slaapkamers hebben een mooie oppervlakte van 12,5 m², 12 m² en 11,5 m².
Ook de 2de badkamer bevindt zich op deze etage en is voorzien van een dubbele lavabo, een douche en een toilet.

De tweede verdieping is voorzien van een 4de slaapkamer en een zolderruimte. De zolderruimte geeft de mogelijkheid om een 5de slaapkamer te creëren. Het platte dak van de woonst is geïsoleerd in 2015. Het hoofddak is vernieuwd in 2015.

Verder is er een zonnige tuin met ruim terras aanwezig achteraan het pand.

Benieuwd naar deze bur…

Contacter