Maison à vendre

275000€

5 chambres 319 mètres carrés

Immoweb code : 11169372
Immoweb code : 11169372

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
319 mètres carrés habitables
270 mètres carrés de terrain

Description

Charmante art deco woning met 5 slaapkamers en atelier

Deze charmante, authentieke woning situeert zich in het centrum van Sint-Niklaas. De art deco woning met zeer aantrekkelijke voorgevel heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 319 m². Verder geniet dit pand van een zonnige stadstuin, 5 slaapkamers en een ruim atelier met tal van mogelijkheden (perceeloppervlakte: 270 m²).

De indeling is als volgt:
Via de inkomhal betreedt u de ruime leef- en eetruimte. Zowel de inkomhal als de leefruimte werden afgewerkt met een mooie travertin tegel. Door de prachtige glas in lood ramen en de grote raampartijen geniet u hier van veel natuurlijke lichtinval. Via de eetkamer lopen we door naar de ruime keuken met toegang tot een droge kelderruimte. Een vaste trap leidt hier tot een extra kamer of hobbyruimte (20 m²). Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping over een apart toilet en een goed onderhouden badkamer met bad, douche en lavabo.

Via een ruime gang met lichtstraat bereiken we het atelier van maar liefst 69 m², ideaal als werkruimte voor iemand met een zelfstandige activiteit, als uitbreiding van de leefruimte of als opslagplaats. Via het grote schuifraam bereikt u de zonnige stadstuin. Eveneens werd in het atelier aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien.

Via de authentieke houten trap betreden we de eerste verdieping, hier bevinden zich 2 slaapkamers van 19,2 m² en 12 m². Beide slaapkamers werden afgewerkt met een houten plankenvloer.

De tweede verdieping voorziet de woning van nog 2 extra slaapkamer…

Contacter