Maison à vendre

249000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11350002
Immoweb code : 11350002

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
90 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit charmante huis in het hart van Sint-Niklaas, voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een gezellig gezinsleven. Met een bewoonbare oppervlakte van 130m2 biedt deze woning drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer, die allemaal zorgen voor een comfortabel en riant woongenot.

Op de begane grond vinden we de volledig uitgeruste keuken, badkamer met lavabomeubel, toilet en douche, en de leefruimte die leidt naar de buitenruimte, is zeer licht dankzij de grote ramen, waardoor een natuurlijke doorstroom van licht en ruimte ontstaat.

De buitenruimte is een aangename verrassing. Zowel op het gelijkvloers als de eerste verdieping biedt deze woning een terras aan die jehelpen om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van maaltijden in de buitenlucht.

Met een grondoppervlakte van 90m2, is deze woning de perfecte balans tussen behapbaar onderhoud en voldoende leefruimte. Bovendien is de locatie ideaal voor wie dichtbij het stadscentrum wil wonen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Interesse? Contacteer ons dan snel voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw toekomstige thuis wacht op u!

Contacter