Maison à vendre

395000€

3 chambres

Immoweb code : 11374448
Immoweb code : 11374448

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze van kop tot teen gerenoveerde gesloten bebouwing is gelegen in het centrum van Sint-Niklaas. De woning is gevestigd in een doodlopende straat en toch zeer centraal.

De indeling van dit pand is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met hoog plafond en schattige vloertegel. Aan de linkerkant heeft u eerst een ruime bergruimte die ook dienst kan doen als fietsenstalling en verder een apart toilet. Eens in de open keuken ervaart u een enorm licht en ruimtelijk gevoel door de lichtkoepel in de eetkamer en het hoge plafond boven de keuken. De keuken is voorzien van een kookeiland met meerdere hoge zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat de keuken is voorzien van alle nodige toestellen met als extra’s de Bora kookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging en koffiecorner middenin de keukenwand. De eetkamer en living hebben via het schuifraam toegang tot de tuin.
Op de eerste verdieping is er de nachthal met ruimte voor een kastenwand, verder nog een bureauruimte, de eerste en grootste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, identiek van kleur als de keuken, ruime inloopdouche met opnieuw dezelfde schattige tegeltjes en een toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers met elk een eigen Velux raam.

Nog enkele troeven van deze gerenoveerde woning: Centrale verwarming, volledig gerenoveerd, helemaal geschilderd, gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en

Contacter