Maison à vendre

439000€

5 chambres 201 mètres carrés

Immoweb code : 11304180
Immoweb code : 11304180

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
201 mètres carrés habitables
215 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de warmte en functionaliteit van deze charmante woning gelegen in het hart van Belsele. Met vijf comfortabele slaapkamers en een ruimte van 201 vierkante meter biedt deze woning voldoende leefruimte voor het hele gezin. Geniet van de rust en stilte dankzij de PVC dubbele beglazing en het elektriciteitssysteem dat volledig conform is.

De ligging van deze woning is ideaal, met alle voorzieningen binnen handbereik. Van winkels tot scholen, alles is gemakkelijk bereikbaar. Met twee badkamers wordt het ochtendritueel een vlotte aangelegenheid, zelfs op drukke dagen. De woonst biedt een zeer stevige betonconstructie.

De extra leefruimte kan dienen als een tweede woonkamer of een praktische kantoorruimte, waardoor deze woning zich aanpast aan uw behoeften. Neem de tijd om deze woning te verkennen en ontdek de mogelijkheden. Op deze woning rust er een plicht tot renoveren. Plan vandaag nog een bezichtiging en maak van deze woning uw thuis. Bel ons voor een bezichtiging op het nummer: 052/46.38.03.

Contacter