Maison à vendre

419000€

3 chambres 147 mètres carrés

Immoweb code : 11276824
Immoweb code : 11276824

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
147 mètres carrés habitables
351 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In Zepperen, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs Zepperen-Dorp ter hoogte van nummer 15 deze knappe gezinswoning terug. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.
Deze knappe woonst werd opgetrokken in het jaar 2013.
Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal. Hier kan men reeds een gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte. De leefruimte met aansluitende keuken vormt het hart van de woning en biedt voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek en een praktische eetkamer.
Verder kunnen we op het gelijkvloers nog een praktische berging en een wasplaats terugvinden.
De eerste verdieping is ingedeeld in een nachthal die uitgeeft op de 2 slaapkamers en de badkamer.
Een van de slaapkamers is voorzien van een eigen dressing. Verder kan men op dit verdiep nog een extra kamer terugvinden.
Bovendien is er achteraan het perceel nog voldoende parkeerruimte voorzien!
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de

Contacter