Maison à vendre

340000€

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 11278190
Immoweb code : 11278190

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
90 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke woning biedt een ideale combinatie van rust en gemak in een autoluwe omgeving. Gelegen in de Vissegatstraat te Sint-Truiden, het is een karaktervolle pand voorzien van een volledig uitgeruste leefkeuken. Aangrenzend vindt u een lichtrijke leefruimte met uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping springen de eiken balken meteen in het oog, waardoor de woning een charmante en authentieke uitstraling krijgt.

De pluspunten van deze woning zijn onder andere het ruime terras en de tuin, waar u de hele dag door kunt genieten van de zon en ontspannen in de buitenlucht. Bovendien beschikt de woning over zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en twee batterijen om opgewekte energie op te slaan voor wanneer u deze nodig heeft.

Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op de parking van de Veemarkt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw voertuig.
Het pand wordt volledig bemeubeld opgeleverd.
Komende jaar beginnen ze aan de plannen van het nieuw park, waardoor u een prachtig uitzicht krijgt vanuit de slaapkamer.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning en wilt u de unieke sfeer zelf ervaren? Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging. U kunt ons bereiken via 0474 872 161.

Contacter