Maison à vendre

275000€

3 chambres 204 mètres carrés

Immoweb code : 11372663
Immoweb code : 11372663

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
204 mètres carrés habitables
346 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In Kerkom, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we deze knusse gezinswoning terug. Gelegen in de Kasteelzicht ter hoogte van nummer 8. Het centrum van SInt-Truiden bevindt zich slechts op enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy.
Deze woning dateert oorspronkelijk van het jaar 1979 en is steeds picobello onderhouden.
De elektrische installatie werd reeds onder handen genomen en is conform het AREI en dit tot 2047!
We betreden de woonst via de centraal gelegen inkomhal. Langs hier bereiken we de gezellige leefruimte. De aparte keuken is afgewerkt met aanbouwkasten, een spoelbak, een koelkast en een kookfornuis et dampkap. Aanpalend treffen we nog een veranda. Op het gelijkvloers kan men eveneens nog een apart gastentoilet terugvinden.
De houten trap leidt naar de eerste verdieping. Hier vinden we 2 ruime slaapkamers terug en een 3de kleinere slaapkamer. Bovendien kan men op dit verdiep nog een berging en de badkamer terugvinden.
Bovendien is de woning nog voorzien van een zolder.
Maak snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekt

Contacter