Maison à vendre

5 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 11069505
Immoweb code : 11069505

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
941 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in het landelijke Spiere-Helkijn. Op een perceel van maar liefst 941 m² heeft u tal van mogelijkheden tot het creëren van jouw droomwoning. Deze te renoveren woning situeert zich in een rustige omgeving met een landelijke verzicht.

Indeling: ruime inkomhal met directe doorgang naar de lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek alsook de open leefkeuken. Naast de leefruimte is er ook directe doorgang naar de badkamer, 5 volwaardige slaapkamers en praktische inpandige garageruimte. Alle ruimtes zijn op het gelijkvloers!

Wanneer we ons naar de bovenverdieping begeven treffen we een ruime zolderruimte aan die kan dienen als extra opbergruimte.

De ruime tuin met magnifiek verzicht op de landelijke velden is het pareltje van deze eigendom.

Benieuwd naar alle mogelijkheden met deze eigendom? Plan snel jouw bezoek in.

EPC 558,00 kWh/m² UC 2889469
(Ref.SD/23151/K)

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Contacter