Maison à vendre

639000€

3 chambres 253 mètres carrés

Immoweb code : 11178015
Immoweb code : 11178015

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
253 mètres carrés habitables
480 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- GEEN IMMO -

Deze moderne, keurig afgewerkte nieuwbouw rijwoning gelegen te Stabroek met heel veel lichtinval en een oprit voor 3 wagens bevindt zich op een zeer rustige omgeving. Deze woning is tijdloos afgewerkt en instapklaar!

Deze nieuwbouw beschikt over een zeer ruime living met vide, halfopen keuken, berging, gasten WC, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime afgewerkte zolder, tuin en garage.

Het huis heeft ook toegang via de achterstraat (Familiestraat) waar zich de garage bevindt.

De woning is ingedeeld als volgt:
Inkomhal met vestaire, gastentoilet, grote leefruimte, halfopen keuken en een berging. De berging bevat een aansluiting voor was-en droogvoorzieningen. De keuken beschikt over een ingebouwde vaatwasser, koelkast, kookplaat met dampkap, oven en microgolf-oven. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de tuin en garage.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een douchekamer met dubbele lavabo en wc. Een van de slaapkamers beschikt over een aparte badkamer.
Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime afgewerkte zolder dat gebruikt kan worden als slaapkamer/berging/speelkamer...

Deze stijlvolle nieuwbouw heeft 14 zonnepanelen (full black 330wp/stuk), vloerverwarming op gas, een regenwaterput van 5 ton en een EPC waarde A van 46.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse: 0487/53.66.64

Contacter