Maison à vendre

410000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11377551
Immoweb code : 11377551

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
165 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zo goed als alles aan deze woning is de laatste jaren gerenoveerd of vernieuwd. Halfopen bebouwing in heel mooie staat.

Op de begane vloer vindt u 1 slaapkamer met eigen ruime dressing en badkamer. De badkamer op het gelijkvloers is in 2023 volledig vernieuwd met terrazo vloer, ruime inloopdouche en zwart kraanwerk. Bij binnenkomst heb je direct de keuken met bergruimte. De keuken is voorzien van een koelkast met diepvriesruimte, ingebouwde vaatwasser, warme lucht oven en 5-pits gasfornuis. Bergruimte zijn voldoende schabben en ruim plaats voor een was en droogmachine. Naast de keuken/bergruimte is ook een wc-ruimte.

Ruime living met grote schuifraam richting de tuin, heel leuk in de zomer. Gordijnen blijven hangen! Onderhoudsvriendelijke vloer met vloerverwarming. Ramen beneden 10-tal jaar geleden volledig vernieuwd, grijs aluminium.

Houten schuifdeur naar bovenruimte. 2 slaapkamers (waarvan 1 baby/kinderkamer of bureauruimte). In de slaapkamer bevindt zich een open badkamer (volledig vernieuwd 6 jaar geleden) met groot ligbad, wc en lavabo. Ramen ook 6 jaar geleden volledig vernieuwd (VELUX), met 2 elektrische rolluiken om volledig te verduisteren. Ook een zolderruimte aanwezig met uittrekbare trap.

Zuidwest gerichte tuin, in de zomer tot 20u00 zon op het terras. Volledig nieuw aangelegd, nieuwe schutting langs links en rechts. Achteraan gemetst/houten vergund tuinhuis/bijgebouw zeer ruim! Met mooie beplanting.

Geen Immokantoren.

Contacter