Maison à vendre

490000€

4 chambres 222 mètres carrés

Immoweb code : 11259668
Immoweb code : 11259668

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
222 mètres carrés habitables
1595 mètres carrés de terrain

Description

Maison À Vendre

Deze charmante open bebouwing bevindt zich op een ruim en zuidwest georiënteerd perceel van maar liefst 1.595 m². De woning is gelegen in een rustige straat die enkel toegankelijk is voor plaatselijk verkeer. Het pand is gelegen aan de rand van het natuur- en waterwinningsgebied waar u kan genieten van mooie wandelingen.

De indeling is als volgt:
U betreedt de woning via een inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. De leefruimte is afgewerkt met een terracotta tegel en voorzien van een inbouw houtcassette. Door de grote raampartijen geniet u hier van veel natuurlijke lichtinval.

Aansluitend treft u de volledig uitgeruste keuken die voorzien is van een kookplaat, een gloednieuwe oven, een koelkast, een diepvriezer en een vaatwasser. Hiernaast bevindt zich een praktische en ruime, inpandige garage met automatische poort, alsook een apart toilet.

In de veranda geniet u van een prachtig uitzicht op de zonnige aangelegde tuin.

Verder bestaat de gelijkvloerse verdieping uit 2 volwaardige slaapkamers die afgewerkt zijn met een warme laminaat en de badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet.

Op de eerste verdieping zijn er 2 zeer ruime slaapkamers en een ruime zolderruimte die de mogelijkheid biedt tot het creëren van extra kamers.

Via de toegangspoort bereikt u de grote oprit met veel parkeermogelijkheden en extra tuingarage. De tuin werd volledig omheind.

De woning heeft geen renovatieverplichting, het dak en de muren werden geïsoleerd en de e…

Contacter