Maison à vendre

469000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11365425
Immoweb code : 11365425

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
360 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u geïnteresseerd in een energiezuinige halfopen bebouwing in Stekene? Dan is dit zeker iets voor u!

Deze woning heeft onlangs een totaalrenovatie ondergaan, waarbij hoogwaardige en kwalitatieve materialen zijn toegepast.

Als u de woning betreedt komt u direct in de inkomhal terecht met ingemaakte kasten, een gastentoilet met handwas. Verder bevindt zich de ruime lichtrijke woonkamer met eetplaats en een ruimte voor een bureau.

Vervolgens komt u terecht in de open keuken met een eeteiland, voorzien van een fornuis op gas met geïntegreerde oven van Smeg, dampkap, koelkast, diepvriezer, vaatwasmachine en een dubbele spoelbak. Naast de keuken bevindt zich een technische ruimte met een spoelbak.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Allen voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Daarenboven beschikt de woning over een ruime inpandige garage voorzien van een automatische poort met extra ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

De woning heeft een gezellig zuidoost georiënteerd terras die uitzicht biedt op de fiets- en wandelroute.

Centrale verwarming op aardgas waarbij het gelijkvloers vloerverwarming heeft. Vervolgens is er ook een septische put en is de woning asbestveilig.

Troeven:
- totaalrenovatie
- EPC B
- instapklaar
- nabij het centrum Stekene
- 3 slaapkamers
- asbestveilig

Wenst u graag een bezichtiging bij deze woning? Contacte

Contacter