Maison à vendre

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 10750699
Immoweb code : 10750699

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
480 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op de Schoterweg in het mooie, groene Tessenderlo vinden we deze charmante woning met drie slaapkamers, ruime garage en overdekt terras.

Deze woning is goed gelegen, op wandelafstand van het gezellige centrum van Tessenderlo met haar winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Tevens ligt de woning op een boogscheut van de bossen van Gerhagen. Ook de nabijheid van de op- en afrit voor de E313 biedt heel wat voordelen.

We komen binnen in de inkomhal, met apart gastentoilet, van waaruit we de woon- en eetkamer (40 m²) bereiken. Deze ruimte wordt gekenmerkt door veel natuurlijke lichtinval, dankzij de vele en grote ramen. Ook creëert de kachel hier een gezellige sfeer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het overdekt terras en de mooie, groene tuin. Naastliggend vinden we de keuken (12 m²), die onder meer uitgerust is met een kookplaat en een dubbele wasbak. Verder is er een handige berging (5,50 m²) met de aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een wasbak. Op het gelijkvloers vinden we ook een eerste slaapkamer (16,50 m²), die voorzien is van een lavabo en douche. Er is een ruime, inpandige garage (19 m²).

Op de verdieping vinden we nog twee ruime slaapkamers (13,50 en 17 m²). Ook treffen we hier een apart toilet en een badkamer met ligbad en lavabo. Er is een zolderkamer, die ingericht kan worden als vierde slaapkamer (18 m²). De woning heeft tevens meer dan genoeg opbergruimte ter beschikking.

Contacter