Maison à vendre

4 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 10852432
Immoweb code : 10852432

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
137 mètres carrés habitables
341 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige woning met 3 slaapkamers, zuidwest gericht tuin in het centrum van Hulst.

De ligging op de hulsterweg biedt heel wat voordelen; scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand. Ook bereik je op slechts enkele minuutjes rijden de op- en afrit van de E313.

Via de inkomhal komen we binnen in de ruime woon-en eetkamer (30,33m2). Naastliggend vinden we de keuken, deze is voorzien een kookplaat, dampkap en oven. Alsook vinden we op het gelijkvloers een badkamer met douche, toilet en lavabo.

De woning is ook voorzien van een ruime kelder ( 22,4 m2) die verschillende mogelijkheden biedt.
Op de eerste verdieping vinden we 4 leuke slaapkamers (14.5m2, 20.16m², 11m² en 7.44m²). De ruime zolder (33m²) is bereikbaar via een vaste trap en biedt nog tal van mogelijkheden zoals opbergruimte of een extra slaapkamer.

De woning beschikt over een grote tuin en overdekt terras. En wordt verwarmd op stookolie.

Is deze woning iets voor jullie? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvragen.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied; P-score A en G-score A.

Contacter