Maison à vendre

295000€

4 chambres 179 mètres carrés

Immoweb code : 11162384
Immoweb code : 11162384

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
179 mètres carrés habitables
413 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer rustig gelegen woning, op wandelafstand van het centrum en de Markt van Tessenderlo. Alle belangrijke faciliteiten waaronder scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer, etc. bevinden zich eveneens op wandelafstand / in de nabije omgeving.

Deze woning heeft zijn koper heel wat te bieden! Mits de juiste aanpassingen tovert deze woning zich vlot om naar een hedendaagse woning met veel leefcomfort! Door de 2 voordeuren behoort de ombouw tot 2 appartementen tot de mogelijkheden.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal (of gang naar de zitkamer), ruime salon - eetkamer, bijkomende TV-zitkamer, keuken, badkamer, WC en technische ruimte. Op de eerste verdieping is er de nachthal, vier slaapkamers en een trap naar de zolder die de mogelijkheid geeft om extra kamers te voorzien.
Het perceel is ook toegankelijk langs de achterzijde waar zich 2 garages met staanplaats bevinden. Via de gang heb je ook toegang tot een kleine kelder (+/-20m2).

De woning wordt verwarmd met stookolie. EPC klasse F+. Deels dubbele beglazing. Asbest attest beschikbaar.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https:www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Contacter