Maison à vendre

428000€

4 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11311007
Immoweb code : 11311007

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
1474 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op de Schoterweg in het mooie en groene Tessenderlo, vinden we deze mooi gerenoveerde gezinswoning met drie of vier slaapkamers en een ruime tuin (14a 74ca). Deze woning is goed gelegen, op wandel- en fietsafstand van het centrum van Tessenderlo met al zijn winkels, horeca, scholen, sportcentra en openbaar vervoer. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevinden zich op slechts 10 minuutjes rijden. Tevens ligt de woning op een boogschut van de bossen van Gerhagen. Ideaal voor recreatie en ontspanning.
We betreden de woning via de inkomhal met een ruim apart toilet (2,30m²). Van daaruit bereiken we de enorm ruime leefruimte (parketvloer) met open keuken, die samen maar liefst 65m² (!) omvatten. De grote ramen zorgen voor een mooi zicht op de diepe tuin met achterliggende velden. De gezellige living is tevens voorzien van een mooi geïntegreerde gashaard.
De keuken is stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort: een gasvuur met 5 bekkens, een dubbele spoelbak, een afwasmachine, een microgolf, een oven en een grote Amerikaanse koelkast.
Aansluitend is er een ruime berging (11,20m²) . Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een aparte bureauruimte (14,60m²) die uiteraard ook kan dienst doen als vierde slaapkamer.
Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers (11,60m², 14m² en 16,43m²). De master bedroom is bovendien voorzien van een aparte dressingruimte. Verder treffen we op deze verdieping nog een l

Contacter