Maison à vendre

* 475000€

170 mètres carrés

Immoweb code : 10888323
Immoweb code : 10888323
*hors taxes

Aperçu

170 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dezimmo bouwt 6 tijdloze, energiezuinige gezinswoningen. De woningen worden opgetrokken in een strakke architectuur en tijdloze uitstraling.

Het project bestaat uit diverse types van woningen, zo zijn er 4 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen. Sommigen hebben een inpandige garage, anderen beschikken over een aparte bureau voor thuiswerk of 2 badkamers,… Elk huis in dit project is anders en uniek.

Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming, een ventilatiesysteem D, aluminium buitenschrijnwerk met driedubbele zonwerende beglazing, zonnepanelen,… Kortom, met de duurzame installaties en hedendaagse technieken om de energiekosten te drukken, zijn de woningen een kwalitatieve investering voor de toekomst! Dankzij het moderne wooncomfort, de optimale oriëntatie en de grote glaspartijen worden de ruimtes uiterst functioneel benut en tegelijkertijd voorzien van veel lichtinval.

Het ruimtegevoel in de woningen staat voorop. De woningen hebben een mooie bewoonbare oppervlakte tussen 170 m² en 208 m² en een terras tussen 19 m² en 24 m² met aangename tuinen. De woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken, sanitaire toestellen (met hangtoiletten en ruime inloopdouche), betegeling en vloerbekledingen met eigen inspraak zolang niet voorbijgestreefd door het bouwproces.

Werken gestart. Oplevering in 2024.

Bij interesse kan u steeds de infobrochure of het verkoopslastenboek opvragen via www.dezimmo.be

Contacter