Maison à vendre

295000€

3 chambres 109 mètres carrés

Immoweb code : 11148186
Immoweb code : 11148186

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
109 mètres carrés habitables
970 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

DOE EEN BOD - Te renoveren woning, 3 slpks, tuin, garage, 9

Désolé il n'y a pas de traduction française. DOE EEN BOD - Te renoveren open bebouwing met tuin, gebouwd in 1968.

Alle leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers zijnde een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met eetplaats, keuken, een hal/veranda met apart toilet en een traphal naar de bergzolder, een nachthal, badkamer en drie slaapkamers.
Vanuit de hal naast de keuken heb je toegang tot het terras en de gezellige tuin. Via een vaste trap in de keuken krijg je toegang tot de kelder die onderverdeeld is in een traphal, vijf praktische kelderruimtes en een ruime garage met een elektrische sectionale poort van ca. 30m2.
Een volledige omheinde tuin, kind- en diervriendelijk, een groot terras van ca. 53m2 en een tuinhuis. Landelijk en rustig gelegen in een straat zonder doorgaand verkeer, die uitloopt in een onverharde weg/fietsroute, doch slechts 7 min van het Gouden Kruispunt Tielt-Winge en op 27 minuten van centrum Leuven.

Ben jij op zoek naar een charmante woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

EPC 813 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Meer informatie via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op www.co-immo.

Contacter