Maison à vendre

534000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11241927
Immoweb code : 11241927

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
550 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouw Halfopen Bebouwing met Adembenemend Uitzicht

Stap binnen in een wereld van rust en sereniteit met deze prachtige nieuwbouwwoningen, gelegen te midden van een betoverend landschap met panoramisch zicht op de uitgestrekte velden. Deze halfopen bebouwingen belichamen de perfecte combinatie van modern comfort en landelijke charme, en bieden een idyllisch toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een harmonieus leven.

Hoogtepunten:
Open-Plan Keuken en Living: Ontdek de weelderige open keuken en living, ontworpen om naadloos te integreren met de natuurlijke pracht buiten, waardoor elke dag een viering van het landschap wordt.
Ruime Slaapkamers: Geniet van de rust en privacy van de ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om de zolder om te vormen tot extra kamers, waardoor deze woning flexibel is en kan meegroeien met uw behoeften.
Duurzame Technologieën: Profiteer van geavanceerde duurzame voorzieningen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp, die niet alleen bijdragen aan een groenere levensstijl, maar ook zorgen voor aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Mogelijkheid tot Aankoop met 6% BTW: Deze woningen bieden u de unieke kans om te profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6%, waardoor uw droomhuis niet alleen betaalbaar is, maar ook een slimme investering voor de toekomst.

Contacter