Maison à vendre

495000€

3 chambres 248 mètres carrés

Immoweb code : 11071695
Immoweb code : 11071695

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
248 mètres carrés habitables
574 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne woning biedt een royaal en flexibel woonoppervlak van 248 m², verdeeld over twee verdiepingen. Het staat op een perceel van 574 m², wat ruimte biedt voor zowel een tuin als extra parkeermogelijkheden. Covaze levert naast de ruwbouw van deze woning, ook de mogelijkheid aan kopers om het interieur naar eigen smaak te voltooien en in te richten.

Het exterieur kenmerkt zich door een strakke, eigentijdse architectuur met platte daken, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling. De woning is voorzien van een garage, met de optie om extra parkeerplaatsen op het terrein aan te leggen, wat ideaal is voor gezinnen met meerdere voertuigen of bezoekers.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de veelzijdigheid in het gebruik van de ruimte. Er is de mogelijkheid om een deel van het huis in te richten als kantoor of praktijkruimte, wat perfect is voor professionals die vanuit huis werken of een privépraktijk willen beginnen.

De grote ramen in het hele huis zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van openheid. Deze ramen verbinden de binnenruimtes visueel met de buitenomgeving, waardoor een naadloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat. De woon- en eetkamer vormen samen één open ruimte, ideaal voor gezellige familiebijeenkomsten of voor het entertainen van gasten.

Dit huis is dus niet alleen een prachtig voorbeeld van moderne architectuur, maar ook een canvas voor de nieuwe eigenaars om hun droomhuis te creëren.

De prijs is afhankelijk van de gekozen afwerking.

Contacter