Maison à vendre

328000€

4 chambres 223 mètres carrés

Immoweb code : 11221789
Immoweb code : 11221789

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
223 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit onroerend goed biedt meerdere mogelijkheden. Geschikt voor wie op zoek is naar een renovatieproject, vrij beroep (55m2 losstaande bebouwing) of voor een kleinschalige projectontwikkeling is dit een kans.

Dit ruime perceel van 1000 vierkante meter herbergt een te renoveren woning van 200 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen + zolder. Met 4 slaapkamers, een keuken, een uitnodigende leefruimte, 2 badkamers en niet minder dan 3 toiletten biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel gezinsleven. Bovendien bevindt de woning zich structureel in een goede staat. Er zijn in totaal 3 koterijen met een totaal van 72 vierkante meter, die extra mogelijkheden bieden voor uitbreiding, vrij beroep of creatieve projecten.

De troef van deze woning ligt niet alleen in de uitgebreide leefruimte, maar ook in de locatie. Gelegen nabij het bruisende centrum van Tielt, biedt de Deken Darraslaan gemakkelijke toegang tot allerlei winkels en voorzieningen.

Het perceel zelf opent de deur naar mogelijkheden voor kleinschalige projectontwikkeling. Met 12 meter gevel en 1000 vierkante meter grond biedt het ruimte voor creativiteit en visie. Of het nu gaat om het creëren van extra wooneenheden, een tuinparadijs of een combinatie van beide, de keuze is aan u. Achterin het perceel bevindt er zich een vluchtwegeltje.

Grijp deze kans om een droomwoning te creëren op een toplocatie in Tielt.

Contacter