Maison à vendre

459000€

5 chambres 248 mètres carrés

Immoweb code : 11372079
Immoweb code : 11372079

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
248 mètres carrés habitables
383 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. De woning is gelegen te midden van velden en boerderijen in Tisselt. De rustige en groene omgeving blijft wel vlot bereikbaar en beschikt over heel wat voorzieningen in de buurt. Bovendien zorgt de A12 Antwerpen/Brussel voor een uitstekende verbinding met de grootsteden.

Indeling: U betreedt de woning, gebouwd in 2019, via de praktische inkomhal. U verkrijgt hier toegang tot de woonkamer, keuken, garage, WC en een aparte bureauruimte. De woonkamer werd voorzien van grote raampartijen waardoor hier een overvloed van natuurlijk licht binnen stroomt. Er is voldoende plaats voor een salon en een eetkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd. Op de eerste verdieping kunt u reeds drie van de vijf slaapkamers vinden. Een van deze kamers is de master bedroom en geniet van een ingebouwde dressing. Ook op dit verdiep bevindt zich de ruime badkamer, voorzien van douche en ligbad. Een verdiep hoger bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een bergruimte. In deze bergruimte vindt u de technische installaties en een handige aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Extra: De woning beschikt over een leuke tuin met een aangelegd terras. Het halfopen karakter maakt dat de woning ook van opzij en langs achter toegankelijk is. Verder is er de praktische garage met automatische poort en werden er 16 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak.

EPC: 26 kWh/m²/jaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inte

Contacter