Maison à vendre

329000€

4 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 11357492
Immoweb code : 11357492

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
233 mètres carrés habitables
756 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze prachtige open bebouwing, gelegen in een rustige en residentiële woonwijk zonder sluipverkeer. Dit ruime huis biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook een centrale ligging dichtbij het stadscentrum, supermarkten en het stadspark.

Het huis is onlangs voorzien van een gloednieuw en goed geïsoleerd dak, waardoor de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren onmiddellijk beschikbaar is. Met zijn open indeling en grote ramen biedt het huis veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

Dit eigendom is instapklaar, maar biedt ook de mogelijkheid om enkele ruimtes naar eigen smaak te renoveren en aan te passen. Of het nu gaat om het creëren van extra slaapkamers, een thuiskantoor of een gezellige leefruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze woning wordt omhelst door een levendige tuin die perfect is voor mensen met groene vingers. De zon schijnt in zuid-westelijke richting over de tuin heen.

Geniet van de voordelen van wonen in een rustige buurt, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.

Contacter