Maison à vendre

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 10720752
Immoweb code : 10720752

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
318 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij jouw toekomstige droomwoning in het prachtige Wijnendale, deelgemeente van Torhout! Deze ruime woning met 4 slaapkamers is een ware parel die wacht om ontdekt te worden. Met een slimme indeling en talloze voorzieningen, biedt deze woning alles wat jouw gezin nodig heeft voor een comfortabel en gelukkig leven.

De halfopen keuken vormt het hart van de woning en is perfect voor gezellige kooksessies met familie en vrienden. De lichtrijke leefruimte is een uitnodigende plek om samen te komen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Een ruime wasplaats zorgt voor het gemak van een georganiseerd huishouden. Het aparte toilet is stijlvol en handig ingericht voor extra comfort en functionaliteit.

De badkamer is een oase van ontspanning, voorzien van een lavabo met meubel, een douche en een luxueus bad om even helemaal tot rust te komen na een lange dag.

De woning beschikt over een carport, waardoor je jouw voertuig(en) altijd veilig en droog kunt parkeren. De tuin biedt een groene oase om te ontspannen, te spelen en te genieten van de buitenlucht.

Mis de kans niet om deze prachtige woning te bezichtigen tijdens onze kijkdag op zaterdag 12 augustus 2023, van 14 uur tot 16 uur. Maak snel een afspraak via onze website www.residentievastgoed.be en laat je betoveren door de charme en het comfort van deze woning.

Torhout biedt een perfecte combinatie van rustig wonen en alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Met scholen, winkels en recreatieve activit

Contacter